Rikosilmoitinjärjestelmä


Tuotevalikoima koostuu useiden toimittajien tuotteista ja valinnoissamme olemme ottaneet huomioon Suomen vaativat olosuhteet

Rikosilmoitintuoteryhmän alta löytyy laaja valikoima rikosilmoitukseen liittyviä tuotteita , lähtien yksinkertaisista tuotteista aina vaativampienkin kohteiden suojaukseen käytettävistä tuotteista.

Keskuslaitevalikoimamme sisältää niin langattomat gsm-lähettimien varustetut järjestelmät kuin aina vaativampiin kohteisiin soveltuvat langalliset osoitteelliset järjestelmät.

Uusi HHL C-sukupolvi on kotimainen, korkean turvaluokituksen kiinteistöjen rikosilmoitinjärjestelmä.

HHL on jo pitkään ollut Suomen käytetyin järjestelmä erityisen vaativaa 4. luokan turvallisuustasoa edellyttävissä tiloissa.

Järjestelmä soveltuu niin kauppakeskusten, myymälöiden, tuotanto- ja toimistotilojen sekä hallintorakennusten kuin holvien, konesalien, arvotavaraliikkeiden tai muiden kriittisten tilojen kuten räjähdysainevarastojen luotettavaan suojaamiseen asiattomilta henkilöiltä.

Uuden sukupolven entistäkin turvallisempi ja älykkäämpi HHL on päivitetty palvelemaan kiinteistöjen tämän päivän integraatio- ja käytettävyystarpeita.

DSC hälytinjärjestelmät on suunniteltu täyttämään kaikki kodin ja toimiston turvallisuustarpeet. DSC Power NEO yhdistää Power-sarjan äärimmäisen luotettavuuden ja langattomat PowerG-teknologian.

Hälytysjärjestelmä voidaan toteuttaa langattomasti, kaapeloiden tai yhdistämällä molempia tekniikoita.

Keskuksia on monen kokoisia, ja niihin on saatavilla paljon erilaisia ilmaisimia. Tuloksena on erittäin monipuolinen ja turvallinen hälytinjärjestelmän nykytarpeisiin.

  • HHL C
  • DSC


Pyydä tarjous