Kameravalvonta


Tuotevalikoimamme perustuvat maailman johtavien ja tunnetuimpiin kuuluvien valmistajien parhaisiin tuotteisiin ja osaamiseen

Kameravalvontatuoteryhmän alta löydät laajan valikoiman kameravalvontaan liittyviä tuotteita – lähtien yhden kuvattavan kohteen tuotteista aina vaativimpienkin kohteiden kameravalvontaan. Kameravalvonnalla toteutat valvontaa paikasta tai ajasta riippumatta aina kun se parhaiten sinulle soveltuu. Oli järjestelmä iso tai pieni aina löydät valikoimastamme juuri sinulle sopivat tuotteet. Kamerajärjestelmämme ovat myös yhteensopivia muiden järjestelmiemme kanssa, esim. rikosilmoitin- ja kulunvalvontajärjestelmien kanssa. Tämä takaa sinulle aina laitteiden helppokäyttöisyyden ja kustannustehokkuuden.

  • Dahua on yksi maailman johtavista ja nopeimmin kasvavista valvontalaitteiden valmistajista. Helppo käytettävyys ja monipuoliset ominaisuudet tekevät Dahua kameravalvonnasta yksinkertaista ja mukavaa. Ilmaisilla mobiili- ja työpöytäsovelluksilla voidaan hallita samanaikaisesti kaikkia Dahuan turvatuotteita. Dahuan omalla P2P-toiminnolla kameroiden tai tallentimen liittäminen ilmaiseen älypuhelinsovellukseen (IOS/Android) onnistuu helposti pelkän QR-koodin avulla.
  • March ja IDIS -kamerat ovat hioutuneet vuosien varrella asiakkaiden toiveiden mukaisiksi. Koska mekin seuraamme aktiivisesti alan kansainvälistä kehitystä, hankimme valikoimaamme uusia mielenkiintoisia ja innovatiivisia tuotteita. Valikoima muodostaa mahdollisuuden: kuvaamiseen, katseluun, tallennukseen ja kuvansiirtoon, ratkaisut sopivat: yrityksille, teollisuuslaitoksiin ja kauppakeskuksiinkin.
  • Mirasys on suomalainen, avoimen alustan videonhallintaohjelmistojen (Video Management System, VMS) pioneeri. Yli 70 000 asiakasta käyttää Mirasys-järjestelmää, johon on liitetty yhteensä yli miljoona kameraa. Pankit, lentokentät, satamat, julkishallinnon tilat ja sairaalat ovat vain osa niistä toimialoista, joilla Mirasysillä on erinomaiset referenssit maailmanlaajuisesti. Mirasys keskittyy yrityksien toiminnan kannalta arvokkaimpaan omaisuuteen, dataan. Mirasys-videonhallintajärjestelmä tuo turvallisuutta, parantunutta tilannekuvaa, prosessien optimointia ja säästöjä kustannuksissa sekä mahdollistaa liiketoiminnan analytiikan.
  • Samsung
  • Avigilon


Pyydä tarjous