Yritys


AG Alarm Group Oy on turvallisuuden asiantuntija

AG Alarm Group Oy on perustettu vuonna 2004. Suunnittelemme, myymme, asennamme ja huollamme laadukkaita turvallisuusalan tuotteita ja järjestelmiä pääasiassa yritysasiakkaille.

AG Alarm Groupin tärkeimpiä tavoitteita on luoda ja ylläpitää luottamuksellisia ja pitkäkestoisia asiakassuhteita. Siten vahvistamme asiakkaidemme riskienhallintaa ja turvaamme heidän toimintansa jatkuvuutta.

Teemme aina tiivistä yhteistyötä projektiemme eri osapuolten kanssa. Tämä takaa turvatekniikan kannalta parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Liiketoimintamme perustuu yrittäjyyteen, urakoitsijat mukaan lukien henkilöstöömme kuuluu 11 henkilöä, liikevaihtomme on noin 1.6 miljoonaa euroa.

Toiminta-ajatus

Tärkeimpiä tavoitteita on luoda ja ylläpitää luottamuksellisia ja pitkäkestoisia asiakassuhteita.
Siten vahvistamme asiakkaidemme riskienhallintaa ja turvaamme heidän toimintansa jatkuvuutta

Visio

AGOY:n visiona on olla haluttu ja luotettavan maineen omaava turva-alan kumppani.

Arvot

AG Alarm Group Oy:n arvot ovat: kannattava liiketoiminta, toiminnan kehittäminen, oman työn arvostaminen. Yritys toiminnassa nämä tarkoittavat seuraavaa:

Kannattava liiketoiminta syntyy tyytyväisten asiakkaidemme kautta, lähtökohta on asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja täyttäminen.

Tärkeimpiä tavoitteita on luoda ja ylläpitää luottamuksellisia ja pitkäkestoisia asiakassuhteita.

Yrityksen toiminnan kehittäminen turvaa tulevan menestyksemme.

Oman työn arvostaminen kehittyy henkilöstön ammattitaidon ylläpitämisellä sekä varmistamalla toimintaan nähden riittävät resurssit.