Kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmä


Kotimainen Hedsam Novitas -kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmä on Hedengren Securityn monivuotisen tuotekehitystyön ja uusimman laitetekniikan saavutus

Hedsam Novitas soveltuu erinomaisesti niin pienen kuin usean tuhannen henkilön yrityksen kulunvalvontaan ja työajanseurantaan; aina yhden oven kohteista yli 1000 oven järjestelmiin joissa voi olla 64 000 kulkukorttia.

Eri osista koostuva ohjelmistorakenne sopeutuu hyvin kohteen vaatimusten mukaan. Järjestelmän elinkaaren aikana se on helposti muutettavissa kohteiden tarpeiden ja vaatimustasojen mukaan modulaarisen rakenteensa ansiosta.

Integroitaessa Hedsam Novitas kulunvalvontajärjestelmä Hedengren Securityn muiden turvallisuusjärjestelmien kanssa kuten Hed-Graphicsin kanssa, saavutetaan käyttäjäystävällinen kokonaisuus, joka nostaa kiinteistön turvallisuuden entistäkin korkeammalle tasolle. Novitas tarjoaa käyttäjälleen kaikkien aikaisempien Hedsam järjestelmien huippuominaisuuksien lisäksi mm. tietokantapohjan, selainkäyttöisyyden sekä kielivalinnaisuuden.
Selainkäyttöisyys ja mobiilitoiminnot, kuten mobiilileimaus, mahdollistavat järjestelmän käyttämisen ja hallinnan sekä ylläpidon paikasta ja ajasta riippumatta. Kun haluat luotettavaa ja turvallista kulunvalvontaa - valintasi on Hedsam Novitas.

  • Hedsam
  • Intre
  • Ovipuhelimet


Pyydä tarjous